Een heerlijk Paas recept voor gevulde eieren. Uiteraard met de producten van de markt!
Vandaag delen we een heerlijk recept voor gevulde eieren met gerookte zalm en dille.
Ingrediënten:
- 6 eieren
- 50 gram gerookte zalm, in kleine stukjes gesneden
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 theelepel Dijon mosterd
- 1 eetlepel verse dille, fijngehakt
- zout en peper naar smaak
Tip: Ook heerlijk met asperges
Bereiding:
- Kook de eieren in ongeveer 10 minuten hard.
- Laat de eieren schrikken onder koud water en pel ze.
- Halveer de eieren en haal het eigeel eruit.
- Meng het eigeel met de mayonaise, mosterd, dille, zout en peper tot een gladde massa.
- Vul de ei-helften
- En doe de gerookte zalm op de ei-helften
Serveer deze gevulde eieren als voorgerecht of als onderdeel van een Paasbrunch. Smakelijk eten!