Een heerlijk Paas recept voor gevulde eieren. Uiteraard met de producten van de markt!

Vandaag delen we een heerlijk recept voor gevulde eieren met gerookte zalm en dille.

Ingrediënten:

  • 6 eieren
  • 50 gram gerookte zalm, in kleine stukjes gesneden
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel Dijon mosterd
  • 1 eetlepel verse dille, fijngehakt
  • zout en peper naar smaak

Tip: Ook heerlijk met asperges

Bereiding:

  1. Kook de eieren in ongeveer 10 minuten hard.
  2. Laat de eieren schrikken onder koud water en pel ze.
  3. Halveer de eieren en haal het eigeel eruit.
  4. Meng het eigeel met de mayonaise, mosterd, dille, zout en peper tot een gladde massa.
  5. Vul de ei-helften
  6. En doe de gerookte zalm op de ei-helften

Serveer deze gevulde eieren als voorgerecht of als onderdeel van een Paasbrunch. Smakelijk eten!