Flatbread of naanbrood is super makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren.
Verwarm de oven voor op 160 graden. Leg het naanbrood op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel het naambrood met 1 theelepel biologische extra Virgin Olijfolie en voeg verse knoflook toe. Verwarm gedurende 10 minuten of tot het goed is opgewarmd.
Smeer de biologisch Hummus erop en maak af het naambrood af met alle toppings. Serveer het warm!
Tip: Ook heerlijk met gegrilde groenten
Bereiden
- 1 naanbrood
- 1 tl biologische extra vierge olijfolie
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 2 el biologische hummus
- ¼ kopje biologische salade
- ¼ kopje cherrytomaatjes, gehalveerd
- ¼ kopje Kalamata-olijven, gehalveerd
- 2 eetlepels feta, verkruimeld
- rode ui gesneden
- ¼ kopje geroosterde knoflook kikkererwten