Jackie’s Chocolates

Over Jackie’s Chocolates

Al vanaf de eerste introductie van Jackie’s Chocolates is het Jackie’s missie om de mooiste, duurzaamste en eerlijkste bonbons van Nederland aan te bieden.

Vanuit een artistieke achtergrond en met passie voor hoogwaardige en kwalitatieve voedingsstoffen, staat Jackie’s Chocolates synoniem voor culinaire creativiteit met toepassing van eigentijdse en natuurlijke aroma’s. Met een keur aan kruiden en specerijen uit oost en west, maakt ze verrassende combinaties. Deze worden handmatig vorm gegeven met als resultaat een bonbon met een verfijnde smaak die elk zijn eigen unieke, stoere en rustieke uitstraling heeft.

Winter en zomer assortiment wisselen elkaar af met in de zomer wat frissere tinten en in de winter wat donkerdere tonen.

Jackie’s Chocolates biedt een ruime verscheidenheid van smaken, die alle biologische/glutenvrije (en enkele lactosevrije) ingrediënten bevatten.

Het hoofdbestanddeel van Jackie’s Chocolates is Callebaut, de fijnste Belgische Chocolade, met een missie om de leefomstandigheden van de cacao-boeren en hun gemeenschap in West Afrika te verbeteren. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar scholing in duurzame en effectievere teelt maar de hele gemeenschap wordt voorzien van schoon drinkwater, gezondheidszorg en aan de kinderen wordt onderwijs gegeven. Bovendien krijgen de boeren een eerlijkere prijs voor hun product door direct van de boeren af te nemen, zonder tussenkomst van een distributeur.

Onze contactgegevens

Contact

06-44792381
info@jackieschocolates.nl

Adres

Eikenrodelaan 94 hs
1181 DJ Amstelveen