Worstenmakerij Vallentgoed

Bij Worstenmakerij Vallentgoed draait alles om ambachtelijke kwaliteit. Onze rijke geschiedenis begon bij Dirk Vallentgoed en zijn slagerij in oud Spaarndam. Sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot een bekend begrip in Haarlem en omgeving.

Een van onze specialiteiten is de met goud bekroonde paardenworst, waarvan het recept is verbeterd door kleinzoon Anton Vallentgoed. Deze paardenworsten worden nog steeds op traditionele wijze gerookt in een rookkast, waardoor de authentieke smaak behouden blijft.

Naast de paardenworst bieden wij een uitgebreid assortiment van andere topkwaliteit vleesproducten aan. Ons assortiment bevat onder andere vers paardenvlees, rundvlees en varkensvlees, evenals andere ambachtelijke vleeswaren. Al onze producten worden met veel zorg en aandacht bereid, waarbij de hoogste kwaliteit en smaak voorop staan.

Worstenmakerij Vallentgoed staat bekend om onze ambachtelijke sfeer en persoonlijke service. Of u nu op zoek bent naar een specifiek product of gewoon onze producten in het echt wilt zien, u bent altijd van harte welkom op onze marktstand in Haarlem. Ontdek ons assortiment en proef de kwaliteit van Vallentgoed.

Onze contactgegevens

Adres

Grote Markt

Haarlem